RU LV EN

Rupjmaizes mafini ar “Pūre” rupjmaizes kārtojuma mērci

75 g rudzu miltu;
75 g kviešu miltu;
110 g cukura;
1/4 tējk. sāls;
1 tējk. cepamā pulvera;
1 tējk. vaniļas cukura;
1 tējk. kanēļa;
1 ola;
50 ml eļļas;
135 ml piena;
50 g sviesta;
80 g pūdercukura;
100 g krēmsiera;
“Pūre” rupjmaizes kārtojuma mērce;
ogas.

Bļodā ber miltus, cukuru, kanēli, cepamo pulveri un sāli. Visu samaisa, pievieno vienu olu, 50 ml eļļas un pienu un sakuļ, līdz izveidojas viendabīga masa.
Mīklu pilda konditorejas maisā un iepilda mafinu formās. Cep 180 °C 12–18 min, līdz mafini paceļas.

“Pūre” rupjmaizes kārtojumu pilda citā konditorejas maisā un piepilda ar to mafinus.

Sviestu sakuļ ar pūdercukuru, pievieno krēmsieru un kuļ, līdz veidojas viendabīga masa. Masu pilda konditorejas maisā.
Mafinus atdzesē, dekorē ar sakulto krēmu un izrotā ar ogām.

Saistītie produkti