RU LV EN

Panna Cotta ar “Pūre” ķiršu smēriņu            

80 ml piena;
8 g želatīna;
600 ml saldā krējuma;
1 vaniļas pāksts;
100 g cukura;
“Pūre” ķiršu smēriņš.

Želatīnu iemaisa pienā un atstāj uzbriest.

No pāksts izņem vaniļas pupiņas, ieber saldajā krējumā un pievieno 100 g cukura. Masu uzvāra, pievieno uzbriedušo želatīnu un, lēni maisot, vāra vienu minūti.
15 min atdzesē, izkāš caur smalku sietu un salej trauciņos, ko pārklāj ar pārtikas plēvi un liek ledusskapī uz 4 h.

Atdzesētos trauciņus uz 15 sekundēm iegremdē karstā ūdenī un pasniedz ar “Pūre” ķiršu smēriņu.

Saistītie produkti