Asinsdesas krokete ar topinambūra biezini
Kukurūzas cāļa cepetis ar kazas sieru, dzērveņu glazūru un vīģēm
Biezās ribiņas ar “Pūre” apelsīnu-jāņogu smēriņa glazūru
Kārtainās mīklas tarte ar brūkleņu ievārījumu
Kraukšķīgā maize ar rikotu, austersēnēm, spinātiem un dzērveņu sīrupu
Cepts halloumi siers ar salātiem un mango smēriņa mērci
Čia sēklu pudiņš ar “Pūre” pina colada mērci
Panna Cotta ar “Pūre” ķiršu smēriņu
Mīdijas ar čorizo un “Pūre” salsa mērci
Bruschetta ar tomātiem un “Pūre” adžiku
Baklažānu sacepums ar “Pūre” kečupu ar kariju
Cepts Camembert ar vīģu smēriņu
Tīģergarneles pikantajā “Pūre” mango mērcē
Rupjmaizes mafini ar “Pūre” rupjmaizes kārtojuma mērci