RU LV EN

Receptes

Asinsdesas krokete ar topinambūra biezini

Kukurūzas cāļa cepetis ar kazas sieru, dzērveņu glazūru un vīģēm

Biezās ribiņas ar “Pūre” apelsīnu-jāņogu smēriņa glazūru

Kārtainās mīklas tarte ar brūkleņu ievārījumu

Kraukšķīgā maize ar rikotu, austersēnēm, spinātiem un dzērveņu sīrupu

Cepts halloumi siers ar salātiem un mango smēriņa mērci

Čia sēklu pudiņš ar “Pūre” pina colada mērci

Panna Cotta ar “Pūre” ķiršu smēriņu            

Mīdijas ar čorizo un “Pūre” salsa mērci

Bruschetta ar tomātiem un “Pūre” adžiku

Baklažānu sacepums ar “Pūre” kečupu ar kariju

Cepts Camembert ar vīģu smēriņu

Tīģergarneles pikantajā “Pūre” mango mērcē

Rupjmaizes mafini ar “Pūre” rupjmaizes kārtojuma mērci