RU LV EN

Mīdijas ar čorizo un “Pūre” salsa mērci

1,5 kg mīdiju;
100 g čorizo;
100 g selerijas kāta;
1 puravs;
pētersīļi;
olīveļļa;
30 g sviesta;
150 ml sausa baltvīna;
“Pūre” Salsa tomātu mērce;
franču bagete.

Sagriež čorizo plānās šķēlēs, sasmalcina selerijas kātu, sakapā puravu un pētersīļu buntīti.

Uzkarsē karoti olīveļļas un sviestu, ber visu katlā un apcep, līdz dārzeņi kļūst caurspīdīgi. Tad pielej 150 ml baltvīna, pievieno 100 g “Pūre” Salsa tomātu mērces.

Visbeidzot liek katlā 1,5 kg mīdiju, uzliek vāku un karsē 3 min, līdz mīdijas atveras. Pārkaisa ar pētersīļiem un pasniedz ar grauzdētu franču bageti.

Saistītie produkti