RU LV EN

Kraukšķīgā maize ar rikotu, austersēnēm, spinātiem un dzērveņu sīrupu

2 maizes šķēles;
200 g rikotas;
1/2 citrona sula;
citrona miziņa;
pipari;
sāls;
eļļa;
sīpols;
ķiploks;
150 g austersēņu;
100 g spinātu;
60 g “Pūre” dzērveņu sīrupa.

Maizi 2 min apcep uz pannas, ierīvē ar ķiploku.

Rikotu saputo ar citrona sulu, citrona miziņu, pipariem un sāli, līdz veidojas viendabīga masa.

Uz pannas apcep plānās šķēlēs sagrieztu sīpolu, pievieno 3 ķiploka daiviņas un turpina cept 4 min. Tad pievieno strēmelēs sagrieztas austersēnes, cep 3 min. Pašās beigās pievieno spinātus. Visu kārto uz maizes, virsū klāj putoto rikotas masu, pārlej ar “Pūre” dzērveņu sīrupu.

Saistītie produkti